Vergeet het weer,
Vergeet de tijd

Creëer uw eigen schaduw- en lichtspel door elke lamel van uw bioklimatische pergola individueel te kantelen of door middel van een druk op de knop bepaalde zones van meer of minder zon of schaduw te voorzien. En dit allemaal vanaf uw smartphone of tablet.
Biossun

Nieuwe grenzen tussen schaduw en licht.

De inovativiteit van de Pergola, maar dat in 2020. Dan kies je voor Biossun. Een hyper gebruiksvriendelijk te gebruiken architectuur. Voor een perfecte balans tussen zon en schaduw.

Spelen met schaduw en licht

Maak een keuze tussen zon of schaduw op welkgedeelte van uw terras u zich ook bevindt. Dankzij een uniek gepatenteerd procedé kan elke lamel op de graad af en individueel of per reeks van meerdere lamellen worden gekanteld. Het is daarnaast ook mogelijk de pergola helemaal of gedeeltelijk open te schuiven.

Verbonden terras

Kantel de lamellen (afzonderlijk of per lamellengroep) vanaf een smartphone of tablet, vanop uw terras of op afstand, schuif ze open of dicht, op het ritme van uw wensen, selecteer de juiste hoek tot op de graad nauwkeurig en speel met verschillende sferen dankzij de optionele uitbreidingselementen.

Configuratie op maat

De structuur van de Biossun pergolas kan tot op de millimeter worden afgestemd op de afmetingen van het terras voor een aangename en comfortabele buitenruimte. Verder kan u personaliseren op basis van uw wensen en de stijl van uw huis, dankzij 50architecturale kleuren, geïntegreerde spots, spots op de buitenste rand om de hele ruimte te verlichten en/of licht strips in 8 kleuren om de geraffineerde lijnen van uw pergola op grafische wijze te accentueren.

Ontdek PoolhousesOntdek Loft - Schilde

Ontvang gratis offerte

Velden met (*) zijn verplicht.
Danku! Uw aanvrag werd goed ontvangen.
Er was een probleem met uw aanvraag. Probeer het opnieuw, of contacteer ons rechtstreeks via de contact pagina.

Heel fijn samenwerken met Sota. Professionele begeleiding & en tot in de puntjes afgewerkt

Steven - Aarschot

Super samenwerking met Sota. Terras op 3de verdieping luxueus gerenoveerd!

frank

Verrast door de kwaliteit en afwerking van de producten waardoor we zo veel meer genieten van onze terras en tuin.

Stephanie - Hasselt