Accessoires
voor buiten

Bent u opzoek naar unieke producten om u nieuwe tuin, terras of poolhouse écht uniek te maken? Dan kan u op ons rekenen. SOTA biedt een brede waaier aan tuinaccessoires zoals design tafels, stoelen, barbecues, vuurschalen, pizzaovens en decoratieve items.

Autentiek buitenkoken

Van een stijvolle plancha of kamado barbecue tot een volledige pizzaoven, het kan allemaal. Er is niets beter om te genieten van u tuin of terras dan lekker buitenkoken. Bij SOTA werken we enkel met topmerken die niet alleen stijlvol en duurzaam zijn, maar ook perfect passen binnen het totaalconcept van uw tuin of terras.

Ontspannen
in stijl

Ook ons gamma van tafels, stoelen, zetels is breed en van de beste kwaliteit. Ons designteam kan u daarbij ook deskundig advies geven over wat het beste past bij u tuin, terras of poolhouse. Zoals altijd bij SOTA, kan u rekenen op een écht totaalconcept, dat niet alleen prachtig is maar past bij uw manier van leven.

Modern. Uniek. Decoratief.

Voor de een echte totaalafwerking bieden we u zelfs een variatie aan decoratieve producten aan, om u concept een extra kunstzinnige maar moderne touch te geven. Ook hierbij kan u rekenen op ons designadvies om allles mooi in balans te brengen.

Ontdek PoolhousesOntdek Loft - Schilde

Ontvang een gratis offerte

Velden met (*) zijn verplicht.
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Heel fijn samenwerken met Sota. Professionele begeleiding & en tot in de puntjes afgewerkt

Steven - Aarschot

Super samenwerking met Sota. Terras op 3de verdieping luxueus gerenoveerd!

frank

Verrast door de kwaliteit en afwerking van de producten waardoor we zo veel meer genieten van onze terras en tuin.

Stephanie - Hasselt