Poolhouse of Tuinhuis,
Modern & Betaalbaar

Of u nu opzoek bent naar een ruimte voor uw zwembadspullen op te bergen, tuinmateriaal te ordenen of fiets weg te zetten, met een tuinconstructie van SOTA Exterior Living kan u rekenen op een stijvol gebouw van belgische topkwaliteit. En dat alles met betaalbaar prijskaartje.
Vraag een vrijblijvende offerte aan

Meer dan enkel berging

Waarom het houden bij opslag? Breidt uw tuinhuis of poolhouse uit met een stijvolle lounge of buitenkeuken en maak van uw tuin een échte belevingswereld. De opties zijn eindeloos, van creatieve werkplaats tot gin bar, een tuinconstructie van SOTA kan omgevormd worden to naar wat u er van verlangt.

Maluwi op maat

Maluwi is de huisnaam van aluminium-houten tuinconstructies van SOTA exterior living. Een strak hedendaags design dat perfect past bij elk type woning. Door de combinatie van hout en aluminium vormt de Maluwi een mooi geheel met zowel klassieke, moderne en hedendaagse woningen. Dit systeem kan voor eender welke toepassing gebruikt worden. Hij is modulair en past zich volledig aan uw eigen wensen aan.

Materialen van topkwaliteit

Het Aluminium wordt volgens de normen van Qualicoat Seaside gelakt, wat wil zeggen dat de lak een sterkere weerstand biedt agressievere milieus (kuststreek, industriegebied, ...). Voor hout wordt thermowood gebruikt omdat het een verhittingsproces ondergaat waardoor het erg vormvast en ongevoelig wordt voor vocht, schimmels en weersinvloeden.

Ontdek PoolhousesOntdek Loft - Schilde

Ontvang een gratis offerte

Velden met (*) zijn verplicht.
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Heel fijn samenwerken met Sota. Professionele begeleiding & en tot in de puntjes afgewerkt

Steven - Aarschot

Super samenwerking met Sota. Terras op 3de verdieping luxueus gerenoveerd!

frank

Verrast door de kwaliteit en afwerking van de producten waardoor we zo veel meer genieten van onze terras en tuin.

Stephanie - Hasselt