Terassen & Boordstenen

Opzoek naar een stijvol terras dat perfect past in uw tuin? Dan bent u op het juiste adres. Of het hout, natuursteen of keramische tegels zijn, bij ons mag u maatwerk van topkwaliteit verwachten. Daarnaast kan u ook bij ons terecht voor het afwerken van zwembaden en tuinen met keramische of granieten boordsteen.

Combineer topkwaliteit

Warm hout, strakke tegels of tijdloze natuursteen, wij gebruiken enkel materialen van hoogwaardige kwaliteit. We beschikken een brede waaier aan soorten tegels en hout die u kan combineren op de manier dat u wenst. Daarbij kan u ook rekenen op ons advies uit jarenlange ervaring.

Professioneel vakwerk

Van het correct voorbereiden van de ondergrond tot rekening houden met de ideale afwatering, bij ons kan u rekenen op echte expertise. Uw terras wordt perfect op maat uitgewerkt en geïnstalleerd. Daarenboven staan wij u bij met professionele projectbegeleiding van idee tot realisatie.

Design tot in de puntjes

Indien u op voorhand wenst een visueel idee te hebben van hoe uw terras zal passen in uw tuin, kunnen we u bijstaan met schetsen of 3D-visualisaties. Hiermee kan u stijlen vergelijken en zeker zijn dat uw terras perfect past bij het design van uw tuin.

Zwembad boordsteen

Wij kunnen uw wzembadboord naadloos laten overlopen naar uw tuin of terras. Een keramische zwembadboord is erg onderhoudsvriendelijk. Niet alleen modder en vuil, maar ook zonnebrandcrème heeft geen schijn van kans dankzij de niet-poreuze eigenschap van keramiek. Ook beidt de antislip oppervlakteafwerking beschermimg hen tegen uitschuiven.

Ontdek PoolhousesOntdek Loft - Schilde

Ontvang een gratis offerte

Velden met (*) zijn verplicht.
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Heel fijn samenwerken met Sota. Professionele begeleiding & en tot in de puntjes afgewerkt

Steven - Aarschot

Super samenwerking met Sota. Terras op 3de verdieping luxueus gerenoveerd!

frank

Verrast door de kwaliteit en afwerking van de producten waardoor we zo veel meer genieten van onze terras en tuin.

Stephanie - Hasselt