Wellness
Spa & Sauna

Jacuzzi, sauna, zwemspa, softub, noem het maar op. SOTA kan uw droom van een wellness in eigen huis tot leven brengen. Niet alleen kan u bij ons terecht voor een professionele installatie op maat die past binnen het concept van uw huis of tuin, maar ook voor onderhoud en herstellingen kan up ons rekenen.Het enigste wat u moet doen is zorgeloos genieten.

Diversiteit & topkwaliteit

Bij SOTA heeft u een brede keuze aan jacuzzi's en spa's van topmerken zoals Villeroy & Boch, Aquavia & Platinum Spa's. Naast de klassieke spa's bieden we ook volledige zwemspa's en softubs aan. Wat u ook in gedachten heeft, we hebben de ideale spa voor uw huis, tuin of terras.

Warmte. Rust.
Sauna.

SOTA biedt uw een breed gamma aan infrarood sauna's aan in verschillende groottes en stijlen. Onze Platinum infrarood sauna’s staan garant voor heerlijk ontspannen. Dankzij onze Carbon verwarmingstechnologie kan u op een verkwikkende manier ontspannen en voelt u u al snel volledig ontspannen.

Installatie door experten

Met meer dan 1.600 tevreden klanten kunnen we fier zijn op onze eigen deskundige dienst. Bij SOTA kan u rekenen op een totaalservice van A tot Z. Van een duidelijke planning en communicatie, tot het zorgvuldig leveren en plaatsen van uw nieuwe spa of sauna.

Ontdek PoolhousesOntdek Loft - Schilde

Ontvang een gratis offerte

Velden met (*) zijn verplicht.
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Heel fijn samenwerken met Sota. Professionele begeleiding & en tot in de puntjes afgewerkt

Steven - Aarschot

Super samenwerking met Sota. Terras op 3de verdieping luxueus gerenoveerd!

frank

Verrast door de kwaliteit en afwerking van de producten waardoor we zo veel meer genieten van onze terras en tuin.

Stephanie - Hasselt